zondag 21 november 2010

Vianden

Een geweldig mooi plaatje van het Museé des Artistes in Vianden. Gemaakt door mijn vriend, en vraag me niet wat voor een museum het is want het was toen al gesloten. Ik kan ook nergens op internet iets vinden over dit musée, misschien is het ook niet meer in gebruik.



Kerstmarkt

Hij is er weer, de geliefde kerstmarkt in CentrO, het grootste winkel- en ontspanningscentrum van Europa! Vanaf afgelopen donderdag tot 23 december kun je in Oberhausen genieten van een schitterende kerstmarkt. 150 kraampjes van hout en kerststands bieden overheerlijke lekkernijen én de leukste accessoires aan om de kerstdagen nog gezelliger te maken. Met duizenden lampjes en kerstversiering hangt er een unieke sfeer rondom het winkelcentrum. Wil je echt in de kerstsfeer raken, ga dan zeker een keer naar de kerstmarkt van Oberhausen!



 En het was heel erg leuk, het weer leek wel lente in plaats van winter maar dat mocht de pret niet drukkken. Heel veel kraampjes met allerlei heerlijk eten zoals gepofte aardappelen met kruidenboter, champignons met knoflooksaus, de duitse worsten niet te vergeten. En natuurlijk veel snoep, appels gedoopt in mierzoete stroop, chocolade en nog heel veel meer lekkers. Ik heb nog een prachtig glas gekocht met bakjes die drijven om kaarsjes in te zetten. Een hele leuke dag was het.