dinsdag 12 januari 2010

Sneeuw


Wat was en is het mooi hé, al die sneeuw !!
Ik ben er ook een aantal keren op uit getrokken om foto's te maken. En er zitten mooie plaatjes bij... Grappig is dit kacheltje, die stond aan de kade in een haven. Je zou hem bijna aansteken.

sneeuw

Kazerne

Deze prachtige oude kazerne van de Marechaussee kan je vinden in Buren.

Herfst

De mooie kleuren van een Elfenbankje

Dierentuin

Van de zomer waren we in "Ouwehands dierenpark" in Rhenen waar o.a dit prachtige dier liep.

Stokken






Vroeger werden er houten palen gebruikt voor het vastzetten aan de fruitbomen.
Die gaan natuurlijk op den duur rotten. Daarom gebruiken ze nu fiberglas, dat is sterk en gaat heel lang mee.

Fotograferen


Fotograferen is altijd al leuk geweest. Ik maakte vooral kiekjes van mijn kinderen huisdieren en mijn auto. Heel af en toe als er sneeuw lag wat landschapsfoto's. En natuurlijk op vakantie. Maar sinds ik met mijn lief samen ben, "hij fotografeert al bijna heel zijn leven" heeft hij mij aangstoken met het virus!! Al moet ik nog veel leren ik maak toch regelmatig leuke foto's al zeg ik het zelf. Ik woon op een prachtige plek in Nederland... De Betuwe!! Dus hier een aantal foto's van de fruitbomen.

Bloesem van de appelboom



Hallo allemaal leuk dat jullie even komen kijken in een heel klein stukje van mijn leven. Ik woon samen met mijn lieve vriend waarmee ik ooit eens hoop te trouwen. Ik heb een zoon van 23 die in het leger zit en een a.s schoondochter, ook zij zit in het leger. Mijn jongste zoon is 21 en studeert in Tilburg, en woont daar ook op kamers.